• Kakkerlakjes - tafelmolen (12 x 6 boekjes)
  Kakkerlakjes - tafelmolen (12 x 6 boekjes)

  Tafelmolen in bruikleen

  Eerste inlading: 12 titels (x 6 exemplaren) met bijpassende topkaarten en enveloppen. Kies zelf met welke titels je de molen wilt vullen door deze aan te geven in het opmerkingenveld.

  Gewoon 12 setjes met…

 • Kakkerlakjes - complete molen (32 x 6 boekjes)
  Kakkerlakjes - complete molen (32 x 6 boekjes)

  Een speciale korting voor wie een hele molen bestelt: 44% inkoopkorting (in plaats van 40%) op de hele molen, met promotiemateriaal en persoonlijke bezorging.

  Grote kaartmolen in bruikleen
  Eerste inlading: alle 32 titels (x 6…

Kakkerlakjes zijn kleine, rijk geïllustreerde boekjes om te versturen voor heel veel verschillende gelegenheden.

Denk aan een verzameling gedichten over de dood, een verhaal van Tommy Wieringa over vriendschap, troostende recepten in Soep helpt altijd en Chocoladetherapie of compact verstripte versies van extreem dikke wereldklassiekers als Pride & prejudice en De toverberg.

Kakkerlakjes zijn ideale cadeautjes. Een mooie kruising tussen een boek en een kaart en een echt 'meepakkertje', Ook qua prijs (en gunstig voor u als winkelier: het zijn boekjes, dus ze vallen onder het lage btw-tarief). 

© 2016 - 2023 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!