Account
- een bestelaccount is eenvoudig aan te maken door te klikken op inloggen 
- binnen enkele minuten na het invoeren van je gegevens ontvang je een bevestiging per mail 
- Loopvis behoudt zich het recht voor aangemaakte accounts/bestellingen te verwijderen als er geen sprake is van B2B-verkoop 

Bestellen
- bestellen in de groothandel is alleen mogelijk voor bedrijven in NL en BE met een BTW-nummer 
- bestellen vanuit het buitenland kan per mail

Betalen
- kosteloos, snel en makkelijk met iDEAL vanaf elke nederlandse bankrekening
- op factuur - termijn 14 dagen (kies vooraf overmaken) 
- via PayPal vanaf elke bankrekening of creditcard - 3,0 % transactiekosten

Verzending
- standaard verzendkosten: € 5,75 (excl. BTW, binnen NL) 
- franco levering vanaf 200 euro (binnen NL)
- bestellingen voor 16:00 uur ontvangen worden doorgaans de volgende werkdag geleverd

Retourneren

Wil je je aankoop retourneren? Neem contact met ons op om te overleggen. 


Vragen?
- neem per mail contact op met  de winkel
   of vul onderstaand contactformulier in
   of bel 026-2022 408

Uitgeverij Loopvis
Coehoornstraat 10
6811 LA Arnhem

KVK 09128311
BTW NL 001586376B22
 

A A N K O O P V O O R W A A R D E N
onderstaande aankoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Uitgeverij Loopvis:

Bestellen & Betalen
Met het plaatsen van een bestelling en het aanklikken van de knop \`afrekenen\` gaat de klant met Uitgeverij Loopvis een betaalverplichting aan. Bijkomende verzendkosten zijn werkelijke kosten of standaard een gemiddelde tussen de werkelijke kosten voor brievenbuspost en pakketpost. Eventueel berekende transactiekosten zijn de werkelijke kosten.

Verzending & Levering
Na ontvangst van je bestelling verzendt Uitgeverij Loopvis deze altijd binnen 4 werkdagen, maar meestal binnen 24 uur. Kosten voor verzending vind je hier.

Bedenktijd, Herroeping & Retourneren
Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem z.s.m. contact op met Uitgeverij Loopvis. Je ontvangt instructies voor de retourzending per mail.
Als deze instructies in acht worden genomen en het artikel verkeert in goede, originele staat, dan worden de aankoopwaarde en verzendingskosten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant.
Uitgeverij Loopvis behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd. Uitgeverij Loopvis behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

Uitsluiting van herroeping
Producten vervaardigd op specificaties van de klant, die niet geprefabriceerd zijn en worden vervaardigd op basis van individuele keuze of beslissing zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Klachten & Conformiteit
Heb je een klacht over een artikel gekocht bij Uitgeverij Loopvis? Dien deze in per mail. Graag voorzien van een duidelijke omschrijving en beeldmateriaal. Binnen een termijn van 3 werkdagen wordt contact met je opgenomen over de klacht. In overleg wordt bepaald wat, ook gezien de conformiteit, redelijk en wenselijk is.

Garantie
Uitgeverij Loopvis staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Overmacht
Uitgeverij Loopvis is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij Uitgeverij Loopvis en transportstagnatie.

Privacy
Uitgeverij Loopvis geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden door. Zij gebruikt klantgegevens enkel ten behoeve van het verwerken van de bestellingen. De site plaatst Cookies. U kunt hiervoor al dan niet toestemming geven.

Intellectueel eigendom
Deze webwinkel is van Uitgeverij Loopvis. Zij behoudt zich de rechten en bevoegheden voor die haar toekomen op grond van de Auteurswet en andere intellectuele wet- en regelgeving. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2023 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!