VERSE VANGST

Vorige Artikel 16 van 24 Volgende

Vissenpost enkele editie

Vissenpost is een rijkelijk gevuld verrassingspakket dat ongeveer 7 keer per jaar verschijnt. Het betaat inmiddels ruim vier jaar, en de schare fans wordt steeds groter. Daarom leek het ons hoog tijd dat de vissenpost ook verkrijgbaar is in winkels.

We beloven: het is elke keer weer het neusje van de zalm. Een verrassende vangst, gecureerd door schrijvers en illustratoren van Loopvis of door de uitgever zelve. En reken maar dat we die doos goed vullen. Als haringen in een ton vind je de prachtigste waren, ter waarde van minstens het dubbele van de kostprijs.

Van winkeliers vragen we een minimale afname van vier exemplaren per editie. Je kunt ze per editie / thema bestellen, maar ook een abonnement nemen, zodat je bij verschijnen automatisch je exemplaren van de nieuwe editie en een factuur krijgt.

De basis van het pakket is de Visbode en een boek of Kakkerlakje. Aangevuld met diverse bijpassende zaken. Vaak speciaal gemaakt voor de vissenpost.

© 2016 - 2023 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!