Vorige Artikel 6 van 12 Volgende

Episode | set van 6 | verkoopprijs per stuk € 6,99

Op 1 juni werden er twee nieuwe liedjes van Lucky Fonz III gelanceerd: Ik ben een sukkel als singel en als b-kant van de singel Episode. Jazeker, singels bestaan nog, zowel online als fysiek! Een lied als een hart onder de riem voor iedereen die - al dan niet tijdelijk - hevige stress ervaart.  Bijzonder, want dit is de eerste keer dat een nieuw liedje wordt gelanceerd in combinatie met een geïllustreerde versie van datzelfde liedje in Kakkerlakjesvorm, als een analoge videoclip! De illustraties werden gemaakt door Tzenko, o.a. bekend van zijn werk voor de VPRO-gids. Zijn krachtige beelden lijken eenvoudig en zelfs onschuldig, maar hebben een enorme zeggingkracht.

Auteur: Lucky Fonz III
Illustraties: Tzenko

Thema: sterkte
Categorie: muziek
Nummer in serie: 06

Kakkerlakjes zijn verstuurbare boekjes. Twintig pagina's vol prachtige teksen en illustraties van gevestigd en aanstormend talent. Elk boekje is duurzaam gedrukt in Nederland, gebonden met een cahiersteek en wordt geleverd met bijpassende envelop.

Verkrijgbaar per set van 6 exemplaren, in herbruikbare cadeauverpakking met enveloppen en topkaart.

© 2016 - 2022 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!