Vorige Artikel 9 van 12 Volgende

Lotje is ziek | set van 6 | verkoopprijs per stuk € 6,99

Er is een nieuw Kakkerlakdeeltje over Lotje! Voor wie het nog niet wist: Lotje bestaat echt en woont bij kinderboekenkoning Jaap Friso. Het waargebeurde verhaal over hoe kater Lotje aan een meisjesnaam komt, lees je in het eerste deel.  In dit deeltje (uiteraard perfect te lezen zonder voorkennis), heeft Lotje een zere poot. Al weken. En dus mag hij niet meer rennen, zwieren, draaien, springen. Hij moet rusten in een saaie kooi. Voor zijn eigen bestwil. Een heerlijk ritmisch verhaal over ziek zijn, moeten herstellen en dingen die meer tijd kosten dan je zou willen. Met prachtig zwierige illustraties van Jeska Verstegen .

Auteur: Diet Groothuizen
Illustraties: Jeska Verstegen

Thema: kop op / beterschap
Categorie: jong
Nummer in serie: 14

Kakkerlakjes zijn verstuurbare boekjes. Twintig pagina's vol prachtige teksen en illustraties van gevestigd en aanstormend talent. Elk boekje is duurzaam gedrukt in Nederland, gebonden met een cahiersteek en wordt geleverd met bijpassende envelop.

Verkrijgbaar per set van 6 exemplaren, in herbruikbare cadeauverpakking met enveloppen en topkaart.

© 2016 - 2022 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!