Vorige Artikel 2 van 18 Volgende

Bananenboek | verkoopprijs € 17,99

Er bestaan boeken over havermout en over pindakaas. Over avocado, appels, linzen en kolen, maar een kookboek over bananen, dat was er nog niet. En dat terwijl de banaan één van de meest gegeten vruchten ter wereld is. En enorm veelzijdig bovendien.

Dat bananen de perfecte basis vormen voor een smoothie weten we inmiddels. En ja, bananenbrood is een fantastische manier om ietwat overrijpe exemplaren om te toveren tot een voedzaam tussendoortje. Maar er kan zo ontzettend veel meer met de banaan!

Voor het bananenboek bedacht Kim Waninge recepten voor elk moment van de dag. Van ontbijt en tussendoortjes tot lunch, diner en zelfs cocktails! Kortom: vanaf nu kunnen bananen de hele dag door.

Als er één vrucht een eigen boek verdient, dan is het de banaan; powerfood zonder pretenties.

 

Van elk verkocht boek gaat een euro naar het WWF voor de adoptie van een gorilla of orang-oetan!

Auteur & fotograaf: Kim Waninge
Aantal pagina's: 152
Uitvoering: hardcover
ISBN: 978-94-92890-0-23

Vaste verkoopprijs: € 17,99

© 2016 - 2021 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!