Vorige Artikel 3 van 13 Volgende

Volle Muil | verkoopprijs € 17,50

Als de volle maan hoog aan de hemel staat, is het aan Kleine Uil om zichzelf te bewijzen. Wie de uilen in het bos de baas wil zijn, zal een maanvis moeten vangen. Drie kansen krijgt Kleine Uil voordat de maan achter de wolken verdwijnt. Drie kansen om de vis te grijpen uit die diepe, donkere vijver. Lukt het de verlegen Kleine Uil zijn vader op te volgen en zichzelf te ontpoppen tot nieuwe leider van de uilengroep?

Volle Muil is een coming of age verhaal waarin angst wordt overwonnen en een kleine held zichzelf overstijgt. Een prachtig voor- en zelfleesboek voor iedereen vanaf een jaar of acht.

Bij elk boek zit een zakje met 5 plakprentjes, zodat je je eigen voorkant kunt kiezen én zes ex librisprentjes voor in je favoriete boeken.

Auteur: Tom Marien
Illustraties: Merlijne Marell
Vormgeving: Jelle F. Post
Aantal pagina's: 48
Uitvoering: hardcover met zilverfolie, preeg en gegomde plakprentjes
ISBN: 978-94-92206-48-0

Vaste verkoopprijs: € 16,95

© 2016 - 2022 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!