50%

Vorige Artikel 5 van 15 Volgende

Distilleren, de kunst van het ruiken | verkoopprijs € 34,95

Weinig mensen weten dat Nederland toonaangevend is geweest op het gebied van gedistilleerd. Nederlanders beheersten als eersten de kunst om uitstekende gedistilleerde producten te maken van landbouwproducten. Hun distilleertechnieken werden wereldwijd overgenomen.

In dit kloeke, stevig gebonden boek vertelt Fenny van Wees uitgebreid over de geschiedenis van het familiebedrijf Ooievaar / Van Wees, waarvan zij sinds 2000 aan het roer staat. Daarnaast geeft ze haar kijk op de geschiedenis van het distilleren in Nederland en gaat ze uitvoerig in op de kunst van het ruiken.

A. van Wees distilleerderij De Ooievaar is de enig overgebleven, ambachtelijke distilleerderij in Amsterdam. Gevestigd in het hart van de Jordaan, distilleren zij volgens authentieke receptuur.

Auteur: Fenny van Wees
Vormgeving en illustratie: Jelle F. Post
Aantal pagina's: 288
Uitvoering: hardcover met preeg en leeslintje
ISBN: 978-94-92206-57-2

Vaste verkoopprijs:  € 34,95

© 2016 - 2022 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!