50%

Vorige Artikel 7 van 17 Volgende

Saakje's zoete bakboek | verkoopprijs € 14,95

Een heerlijk boek met ruim honderd zoete recepten en zoete tafels. Van een buffet vol troostrijke baksels tot de ultieme trouwtafel met feestelijke zoetigheden. Laat dat maar aan Saakje over!

Inclusief vier zoete tafels voor 20 tot wel 100 personen.

- Kinderfeestje - Troosttafel
- Trouwtafel
- Zoete picknick

Met recepten, tips, boodschappenlijsten én party planning. Zo kan iedereen aan de slag als een professionele cateraar.

Saakje is regelmatig te zien als bakmeisje op tv. Ze reist door het hele land met haar mobiele Bakbar. Sinds kort is daar een tweede mobiele bar bijgekomen:  de Koekbar. Een prachtige oude speculaasmachine op een houten onderstel waarmee ik koekjes kan maken in alle vormen die je kunt verzinnen. Saakje is ook het brein achter de Bakbarwinkel. In deze winkel, midden in het Arnhemse modekwartier, kunnen thuisbakkers terecht voor goed bakgereedschap, workshops en inspiratie voor nieuwe recepten.

Auteur: Saakje Visser
Fotografie: Masha Bakker Matijevic
Vormgeving en illustraties: Karina Dimitriu
Aantal pagina's: 240
Uitvoering: hardcover
ISBN: 978-94-92206-13-8

Vaste verkoopprijs: € 29,95

© 2016 - 2023 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!