UITVERKOCHT

Vorige Artikel 17 van 17 Volgende

Goed zoet! | verkoopprijs € 31

Maak jij een herdruk mogelijk?

De laatste maanden werd ik regelmatig gebeld door mensen die toch nog wel enorm graag een exemplaar van Goed zoet! willen hebben. Helaas is hij al een tijdje schoon op. En een herdruk kost behoorlijk wat geld. Dat ik als eenpersoonsuitgeverij niet zomaar op tafel heb liggen.

En dus: proberen we het gewoon eens op een andere manier. Als er voor het eind van deze maand (november 2020) tenminste 600 bestellingen binnenkomen, dan drukken we hem gewoon tóch nog een keer.

Waarom zo'n korte deadline? Omdat onze enorm goede duurzame drukker ermee stopt met ingang van 1 januari en een herdruk zonder hem sowieso geen optie is. LAATSTE KANS DUS! Bijkomend voordeel: je hebt het boek dan ook binnen twee maanden in huis.

Bestel vooral meteen een exemplaar voor vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Dan is de kans het grootst dat we de 600 halen. Want toegegeven: dat is nogal een aantal! Maar het is dan ook een prachtig en extreem fijn boek.

Halen we het aantal van 600 exemplaren in de voorverkoop niet voor 1 december 2020? Dan krijg je je geld gewoon weer teruggestort in de eerste week van december.

Goed zoet! is een supermooi en toegankelijk kookboek, boordevol suikervrije taartjes, koekjes en cakes. Om te laten zien dat je ook zonder geraffineerde suikers vrolijke en heerlijk zoete gebakjes kunt maken.

Ook staat het boek vol  gluten- en lactosevrije recepten en een groot aantal tips voor traktaties en tussendoortjes voor op school, kantoor of tijdens een dagje uit.

Auteur: Nanne Hogeland
Fotografie: Saskia Lelieveld
Vormgeving en illustraties: Julie Tavernier
Aantal pagina's: 240
Uitvoering: hardcover
ISBN: 978-90-81764-83-4

Vaste verkoopprijs: € 31,-

© 2016 - 2022 Loopvis retail webwinkel | voor winkeliers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op: deze webwinkel is alleen bedoeld voor klanten die willen inkopen voor hun winkel. Ben je op naar naar moois voor jezelf? Ga dan naar www.nozelheden.nl Daar vind je nog veel meer moois dan in deze webwinkel!